Werken bij Zonel

Vacature Zonel Energy

Zonel Energy is een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering, financiering en vooral de exploitatie van zonnestroominstallaties, nationaal als internationaal en gericht op met name grote zakelijke klanten op daken, op de grond of op parkeerterreinen. 
Met haar gedreven team heeft Zonel inmiddels ruime ervaring in het realiseren van grote en bijzondere zonnestroomprojecten. Zonel Energy is in het bezit van het zonnekeurcertificaat, is als bedrijf onlangs VCA- gecertificeerd en twee locaties te weten Bosch en Duin en Heerenveen.

De realisatie van onze zonnestroom projecten wordt georganiseerd en geëngineerd door onze afdeling werkvoorbereiding in Heerenveen. Ter uitbreiding verwelkomen wij graag een 

Engineer PV-installaties

die  zelfstandig verantwoordelijk is voor de hele technische engineering van grootschalige PV projecten. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en berekenen van technische installaties. Projecten worden tijdig gerealiseerd doordat je intensief en nauw samenwerkt met je collega’s op de afdeling werkvoorbereiding, de projectleiders en de uitvoering. Externe contacten (onderaannemers en klanten) weten jou dagelijks te vinden en deze voorzie jij van technisch advies, berekeningen en ondersteuning ter voorbereiding  en realisatie van de projecten. Uiteraard ondersteun je je collega’s bij de inkoop en huur van materiaal.

Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

De realisatie van onze zonnestroom projecten wordt begeleid door onze projectleiders. Ter uitbreiding verwelkomen wij graag een 

(senior) Projectleider PV-projecten

Zie jij jezelf als een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden, ben jij doortastend, in bezit van meer dan voldoende technische kennis en inzicht?  Denk je graag een stapje verder? Bekijk dan zeker onderstaande functie! 

Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

Onze zonnepaneel projecten worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden zodat ze optimaal blijven functioneren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een

servicemonteur PV installaties

die zelfstandig zonnepaneel installaties kan onderhouden, aanpassen, repareren, storingen en inspecteren op onze projecten verspreid over heel Nederland. Je inspecteert de installaties,  stelt de diagnose van de storing en verhelpt deze zelfstandig. Uiteraard stemt je de werkzaamheden af met de klant. Wij zijn op zoek naar een ervaren servicemonteur die het als een uitdaging om elke storing of inspectie tot een goed einde te brengen.

Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

Zonel Energy

Zonel Energy is een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering, financiering en vooral de exploitatie van zonnestroominstallaties en richt zich met name op grote (inter-) nationale zakelijke klanten.

De ondernemer die kiest voor Zonel Energy kiest voor rendement, gemak en duurzaamheid en ervaart optimale service en kwaliteit.

Wij verzorgen alles voor de klant; we komen met advies, maken plannen, weten hoe het zit met subsidies, regelen de financiering en zorgen dat alles goed op z’n plek komt en blijft presteren.

Wil jij bijdrage leveren aan een mooie ambitieuze organisatie en ben jij in het bezit van een gezonde dosis humor, gedrevenheid, ondernemerschap en interesse in innovatie en techniek?

Neem dan gerust contact met mij op, ik vertel je graag meer over je mogelijkheden.

Met zonnige groet, Liesbeth van der Wal

(085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

 Liesbeth van der Wal,  HRM-manager Zonel Energy