Werken bij Zonel

Vacature Zonel Energy

Zonel Energy is een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering, financiering en vooral de exploitatie van zonnestroominstallaties, nationaal als internationaal en gericht op met name grote zakelijke klanten op daken, op de grond of op parkeerterreinen. 
Met haar gedreven team heeft Zonel inmiddels ruime ervaring in het realiseren van grote en bijzondere zonnestroomprojecten. Zonel Energy is in het bezit van het zonnekeurcertificaat, is als bedrijf onlangs VCA- gecertificeerd en twee locaties te weten Bosch en Duin en Heerenveen.

Coördinator Service en Onderhoud PV-installaties

Zonder een goede coördinator geen succesvolle service en succesvol onderhoud aan onze PV-installaties. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste communicatieve techneut die ervoor zorgt dat alle PV-installaties optimaal blijven presteren. 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle gerelateerde service- en onderhoudsvragen. Daarnaast hou jij continu de monitoring van de PV-installaties in de gaten en signaleert een storing direct. Uiteraard onderneem jij meteen actie en weet de oorzaak van de storing snel te achterhalen of blijft puzzelen tot je deze gevonden hebt. Natuurlijk probeer jij de problemen zoveel mogelijk op afstand op te lossen, maar jij besluit wanneer het beter is om een servicemonteur in te schakelen. Naast de service-activiteiten ben jij ook verantwoordelijk voor het geplande onderhoud en de monitoring van alle zonnestroom-systemen.

Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

Calculator Zonnestroominstallaties

Zonder goede calculatie, geen succesvol project. Daarom ben jij onmisbaar voor onze ontwikkeling van spraakmakende en grote zonnestroom projecten (> 500 zonnepanelen) in heel Nederland. Jij zorgt ervoor dat onze zonnestroomprojecten binnen budget en conform de afspraken kunnen worden gerealiseerd.

Wil je als calculator een boeiende carrière bij een gezonde, innovatieve topspeler in de energiemarkt met een leuke werksfeer? Dan biedt Zonel Energy jou een geweldige kans! 

Wat ga je doen?
Als zelfstandig calculator bij Zonel Energy Systems ben je verantwoordelijk voor het calculeren van de reële kostprijs van onze mooie zonnestroom projecten. In overleg met de operationeel directeur maak je voor ieder project vooraf afspraken. Is er een bestek voor het project beschikbaar, dan maak je de analyse op de verschillende risicoposten. Wanneer je onduidelijkheden in het programma van eisen hebt gevonden, formuleer je de vragen zodat deze op het daarvoor geschikte moment gesteld kunnen worden. Is die keuze eenmaal gemaakt  dan stel  jij voor de offerte op. Je actualiseert het overzicht van de offertes.
Zijn er andere of goedkopere oplossingen voor de opgegeven uitgangspunten? Dan beoordeel je de mogelijke verschillende varianten.  Je rekent de wijzigingen door en de directe kostenbegroting en stemt deze op elkaar af.

Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

Senior Projectleider PV-projecten

Zonder goed projectmanagement en financiële sturing, geen succesvol project.  Durf jij de verantwoordelijkheid over grotere projecten (> 1.000 panelen) en meer complexiteit aan? 

Zonel richt zich op de groot zakelijke markt (B2B), partijen die hun bedrijfsvastgoed willen verduurzamen door deze te voorzien van technische oplossingen zoals een zonnestroom installatie.

Bij Zonel Energy werken we met een team specialisten aan het ontwerp, de realisatie en service & onderhoud van zonnestroom installaties. Wij zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier en hebben inmiddels ruime ervaring in het realiseren van grote en bijzondere zonnestroomprojecten. 

Zonel Energy is in het bezit van het zonnekeurcertificaat, is VCA-gecertificeerd en heeft twee locaties te weten Bosch en Duin en Heerenveen (hoofdvestiging).

Wat ga je doen?
Als projectmanager/ hoofd uitvoering ben je verantwoordelijk voor de complete realisatie van complexe en omvangrijke projecten (> 1.000 panelen). Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor een gedreven team van collega projectleiders en uitvoerders.

Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

Uitvoerder/aankomend projectleider

Zonder goede uitvoerder geen succesvol project. Daarom ben jij onmisbaar voor onze spraakmakende en grote zonnestroom projecten (> 500 zonnepanelen) in heel Nederland.

Jij zorgt ervoor dat de complete zonnestroom installatie binnen tijd, budget en conform de afspraken wordt gerealiseerd en opgeleverd.

Wat ga je doen?
Op de projectlocatie operationeel verantwoordelijk en heb jij het voor het zeggen vanaf de start van project tot de oplevering. 
Als schakel binnen het uitvoeringsteam tussen je interne collega’s, de onderaannemers en overige partijen, krijg jij het werk gedaan.
Je geeft sturing aan een gemotiveerd team van onderaannemers op jouw project(en).
Je bewaakt de voortgang, coördineert en rapporteert aan je collega, de senior projectleider van het project.
Je bent iedere dag aanwezig op de projectlocatie of je bent voor overleg op ons kantoor in  Heerenveen.
Jij weet exact wat er nog moet gebeuren om het project binnen de gestelde tijd en budget te realiseren.


Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

Zonel Energy

Zonel Energy is een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering, financiering en vooral de exploitatie van zonnestroominstallaties en richt zich met name op grote (inter-) nationale zakelijke klanten.

De ondernemer die kiest voor Zonel Energy kiest voor rendement, gemak en duurzaamheid en ervaart optimale service en kwaliteit.

Wij verzorgen alles voor de klant; we komen met advies, maken plannen, weten hoe het zit met subsidies, regelen de financiering en zorgen dat alles goed op z’n plek komt en blijft presteren.

Wil jij bijdrage leveren aan een mooie ambitieuze organisatie en ben jij in het bezit van een gezonde dosis humor, gedrevenheid, ondernemerschap en interesse in innovatie en techniek?

Neem dan gerust contact met mij op, ik vertel je graag meer over je mogelijkheden.

Met zonnige groet, Liesbeth van der Wal

(085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

 Liesbeth van der Wal,  HRM-manager Zonel Energy