Werken bij Zonel

Vacature Zonel Energy

Zonel Energy is een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering, financiering en vooral de exploitatie van zonnestroominstallaties, nationaal als internationaal en gericht op met name grote zakelijke klanten op daken, op de grond of op parkeerterreinen. 
Met haar gedreven team heeft Zonel inmiddels ruime ervaring in het realiseren van grote en bijzondere zonnestroomprojecten. Zonel Energy is in het bezit van het zonnekeurcertificaat, is als bedrijf onlangs VCA- gecertificeerd en twee locaties te weten Bosch en Duin en Heerenveen.

Uitvoerder / aankomend projectleider

Zonder goede uitvoerder geen succesvol project. Daarom ben jij onmisbaar voor onze spraakmakende en grote zonnestroom projecten (> 500 zonnepanelen) in heel Nederland.

Jij zorgt ervoor dat de complete zonnestroom installatie binnen tijd, budget en conform de afspraken wordt gerealiseerd en opgeleverd.

Wat ga je doen?
Op de projectlocatie operationeel verantwoordelijk en heb jij het voor het zeggen vanaf de start van project tot de oplevering. 
Als schakel binnen het uitvoeringsteam tussen je interne collega’s, de onderaannemers en overige partijen, krijg jij het werk gedaan.
Je geeft sturing aan een gemotiveerd team van onderaannemers op jouw project(en).
Je bewaakt de voortgang, coördineert en rapporteert aan je collega, de senior projectleider van het project.
Je bent iedere dag aanwezig op de projectlocatie of je bent voor overleg op ons kantoor in  Heerenveen.
Jij weet exact wat er nog moet gebeuren om het project binnen de gestelde tijd en budget te realiseren.


Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

Senior projectleider

Zonder goed projectmanagement en financiële sturing, geen succesvol project.  Durf jij de verantwoordelijkheid over grotere projecten (> 1.000 panelen) en meer complexiteit aan? 

Als senior projectleider ben je verantwoordelijk voor de complete realisatie van complexe en omvangrijke projecten (> 1.000 panelen) bij mooie opdrachtgevers. Je bent onderdeel van een gedreven team van collega projectleiders en je werkt nauw samen met de uitvoerder op je projecten.

Als senior projectleider ben jij overkoepelend verantwoordelijk voor de gehele project en ben jij het   aanspreekpunt voor je collega's van Zonel als de klant. Op het project zelf is het de uitvoerder die ter
plekke alles regelt, coördineert en sturing geeft aan de onderaannemers.
Je draagt de verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering  van het project op het gebied van tijd,
kwaliteit, budget en veiligheid en werkt volgens het kwaliteitshandboek van Zonel. 
Je bent constant in contact met je klant en zorgt ervoor dat de klant continu geïnformeerd is van de
situatie en de voortgang op desbetreffend project. 

Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

Calculator zonnestroom installaties

Zonder goede calculatie, geen succesvol project. Daarom ben jij onmisbaar voor onze ontwikkeling van spraakmakende en grote zonnestroom projecten (> 1.000 zonnepanelen) in heel Nederland. Jij zorgt ervoor dat onze zonnestroomprojecten binnen budget en conform de afspraken kunnen worden gerealiseerd.

Als zelfstandig calculator bij Zonel Energy Systems ben je verantwoordelijk voor het calculeren van de reële kostprijs van onze mooie zonnestroom projecten. Dit is veel meer dan alleen de juiste prijs of een goede inschatting van de bouwduur; het gaat om vertrouwen dat onze opdrachtgevers samen met ons komen tot de best passende oplossing voor hun project. We geloven in langdurige relaties omdat dat er voor gaat zorgen dat je met elkaar tot mooie opgeleverde projecten kunt komen. 

In overleg met de operationeel directeur maak je voor ieder project vooraf afspraken; met welke partijen gaan we aan de slag? Is er een bestek voor het project beschikbaar dan maak je de analyse op de verschillende risicoposten. Wanneer je onduidelijkheden in het programma van eisen hebt gevonden, formuleer je de vragen zodat deze op het daarvoor geschikte moment gesteld kunnen worden. 
Is die keuze eenmaal gemaakt  dan stel  jij voor de offerte op. Je actualiseert het overzicht van de offertes .
Zijn er andere of goedkopere oplossingen voor de opgegeven uitgangspunten? Dan beoordeel je de mogelijke verschillende varianten. 

Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

Zonel Energy

Zonel Energy is een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering, financiering en vooral de exploitatie van zonnestroominstallaties en richt zich met name op grote (inter-) nationale zakelijke klanten.

De ondernemer die kiest voor Zonel Energy kiest voor rendement, gemak en duurzaamheid en ervaart optimale service en kwaliteit.

Wij verzorgen alles voor de klant; we komen met advies, maken plannen, weten hoe het zit met subsidies, regelen de financiering en zorgen dat alles goed op z’n plek komt en blijft presteren.

Wil jij bijdrage leveren aan een mooie ambitieuze organisatie en ben jij in het bezit van een gezonde dosis humor, gedrevenheid, ondernemerschap en interesse in innovatie en techniek?

Neem dan gerust contact met mij op, ik vertel je graag meer over je mogelijkheden.

Met zonnige groet, Liesbeth van der Wal

(085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

 Liesbeth van der Wal,  HRM-manager Zonel Energy