SRC Dakmanschap

Visie / missie

SRC Dakmanschap gelooft dat platte daken voor meer geschikt zijn dan alleen maar als waterkering. Wij onderhouden en renoveren platte- en schuin hellende daken en voegen er een functie aan toe, we maken er gebruiksdaken van. De meest logische en eenvoudige manier is om de daken groen te maken door ze te gebruiken als basis voor een PV zonnestroom systeem.

Wij weten welke dakbedekkingsmaterialen geschikt zijn voor welke daken en hoe deze het rendement van de PV zonnestroom installatie fors kan verhogen. Wij weten als geen ander hoe we daken waterdicht moeten maken en hoe we ze waterdicht moeten houden!

Kwaliteit voor garantie, SRC Dakmanschap ontzorgt op maat:

Sinds 2006 nemen wij al uw zorgen voor een plat dak uit handen. Wij inspecteren, zoeken naar de meest optimale isolerende en waterkerende oplossing en bieden en brengen de best mogelijke kwaliteit daksystemen aan. Dit met het milieu als belangrijkste stakeholder: energie besparen voordat we energie gaan opwekken op het dak en de duurzaamste dakbedekkingsmaterialen worden voor uw gebouw geselecteerd. Doordat wij jaarlijks onderhoud plegen zal uw dak langdurig in een perfecte conditie blijven. Onze kwaliteit is beter als garantie, door onze zorg vooraf, tijdens uitvoering en na de oplevering zal de levensduur van uw dak de garantieperiode fors overschrijden!

Wij maken grauwe daken groen

Contact

Over SRC Dakmanschap:

Een goed dak is de kroon op uw gebouw, Een goed dak is de kroon op uw gebouw, wij denken dat energiezuinige- en opwekkende daken een belangrijke hulp zijn bij de zo nodige energietransitie. Wij maken bedrijfszekere daken goed, duurzaamen veilig.

Waarom SRC Dakmanschap:

Ervaring: Al vele honderden daken en gebouwen hebben wij in de loop der jaren voorzien van de best mogelijke daksystemen.

Kwaliteit: Door met vakmensen met jarenlange ervaring daken te maken en te onderhouden kunnen wij een optimale kwaliteit garanderen.

Vertrouwd: We kennen de markt door en door, hebben het liefst persoonlijk contact en adviseren u op een begrijpelijke wijze.