Overname

Zonel Energy biedt uitkomst door overnemen bestaande zonnestroom installaties en SDE+ subsidies


De impact van het coronavirus op de economie is groot, net als op de (financiële) keuzes die ondernemers moeten maken. De kranten staan er vol mee.

Een van de gevolgen is dat veel groene projecten stil komen te liggen. Als ondernemer in duurzame zonnestroominstallaties vinden wij dat zonde.

Zonel Energy denkt daarom graag mee met ondernemers die op zoek zijn naar oplossingen om hun duurzame energieproject toch doorgang te laten vinden.

Heeft u bijvoorbeeld een bestaande zonnestroominstallatie groter dan 500 KWp laten plaatsen in de laatste 5 jaar? Dan zijn wij bereid om deze volledig over te nemen, waarna u van ons als verdienmodel jaarlijks huur voor het gebruik van uw daken of grondstuk ontvangt. Daarnaast doen wij u een aanbieding om zeer voordelig groene stroom van uw 'eigen' installatie af te nemen.

Heeft u al een SDE+ subsidie aangevraagd en beschikt gekregen, maar bent u nog niet in staat geweest om de installatie te laten plaatsen? Wij kunnen snel de financiële haalbaarheid van uw project doorrekenen en u een aanbieding doen, waarbij wij de installatie kunnen plaatsen en exploiteren.

Zonel Energy ontwikkelt, adviseert, financiert, bouwt en exploiteert duurzame projecten waarbij u als klant volledig ontzorgd wordt, terwijl u wel een flinke bijdrage levert aan de verduurzaming van de wereld in uw eigen omgeving.

Mooie opdrachtgevers gingen u voor. Denk aan Royal Friesland Campina, Damen Shipyards, Accell Group en De Bijenkorf. Maar ook op schaatstempel Thialf en het voetbalstadion Abe Lenstra in Heerenveen en het rijksmonument De Hollandsche Manege in Amsterdam liggen onze zonnestroominstallaties.

Op onze website vindt u meer informatie over de financieringsmogelijkheden, maar u kunt ons ook bellen of mailen voor advies op maat! U kunt ons bereiken via: info@zonel.nl of 085-5363615.