Het Team

De mensen achter Zonel

 

Arice Kuijpers: het goede leven


Afkomstig uit de offshore wereld en nu alweer 25 jaar actief in dakbedekkingen en werken op gebouwen. Founding Father van Zonel Energy Systems..

Scherpzinnig, doortastend, intens en vrij. Volop in beweging. Schenkt klare wijn. Doet daarin geen enkele concessie. Een dynamische man die zich niet laat afremmen. Die vasthoudt waaraan hij zich verbonden heeft. Recht op het doel af. Scoren. Maar wel op een eerlijke manier. Mensen in contact brengen met mogelijkheden is zijn missie. Is altijd bezig met dingen die anderen niet doen of durven. Zet door waar deze afhaken. Hij geniet van dat spel. Denkt altijd drie stappen vooruit, schakelt snel en geeft vol gas als hij ergens ruimte ziet. Altijd op de linkerbaan. Hij gruwt van de middelmaat. Leeft als een fakkel, niet als een kaars. Heeft moeite met matigheid. Alles moet van absolute klasse zijn. Geen zesje, een dikke tien. Wil voortdurend vooruit. Gelukkig kent hij zijn beperkingen en weet zich altijd te omringen met mensen die wél het vermogen hebben om achterom te kijken en op de rem te trappen als dat nodig is. Mensen die net als hij vinden dat in de basis alles tiptop in orde moet zijn. Kwaliteit moet uitstralen. Gelijke energieën trekken elkaar aan en doen dat duurzaam. Dat blijkt wel uit het minimale verloop van zijn medewerkers en de langdurige relatie met zijn klanten. Een bon vivant die gaat voor vrijheid in verbondenheid. Het leven is simpel. Maar dan wel het goede leven.

 

 

Rob Staats: ruimte voor relaties


Heeft een commerciële achtergrond en is al meer dan 25 jaar specialist in complete daksystemen. Ruim 10 jaar heeft hij zich hierbij bezig gehouden met de productie van bitumen dakrollen.

Onbegrensd, ontzorgend, relatiegericht, conceptueel en integraal denkend. Trendsetter. Weet als geen ander dat middelmatigheid niet werkt. Wil excelleren. Wil daarom samenwerken met bedrijven die gedegen bouwkundige kennis koppelen aan een heldere visie op de toekomst. Bedrijven die net als hem over de schutting van de eigen sector durven te kijken. Kent de markt en kent (het potentieel van) zijn klanten. Zet deze op de eerste plaats, luistert naar wat nodig is, vraagt door en komt met oplossingen die er toe doen. Oplossingen die vernieuwend zijn en rendement opleveren. Bouwt bruggen. Is de ideeënrijke navigator die koerst op verbinding en verbindt op de koers. Ziet verbanden; het grotere plaatje. Is een visionaire vakman die alles onderzoekt en uitnut wat mogelijk is. Stapje voor stapje. Gaat soms ook een stapje terug om daarna een grote sprong te maken: ‘reculer pour mieux sauter’. Je komt verder door vragen te stellen en degene die dat niet begrijpt, mist straks de boot.

 

Raad van commissarissen:


 

Annelies van der Vorm


Annelies is al decennia toegewijd aan ondernemende projecten. Van een Eco Lodge in het tropische Mozambique tot de zeer populaire Nederlandse keten van duurzame supermarkten Marqt; vriendelijk zijn of goed doen door doelbewuste concepten.

‘Als je krijgt, geef’ (Maya D'Angelou) het motto van Annelies en wat als rode draad vormt door de projecten waarin zij investeert.

Alles gericht op het verbeteren van onze planeet en haar bewoners met plezier en voorspoed.

Ze gelooft er sterk in dat haar carrière altijd hand in hand moet gaan met frequente daden van onbaatzuchtigheid. Daarom is zij nauw betrokken diverse hoog gerespecteerde lokale en wereldwijde stichtingen zoals The Anan Clinica Foundation, Kinderfonds MAMAS, Alexander Monro Founation en de UnitedSucces Foundation.