Werken bij Zonel

Vacature Zonel Energy

Zonel Energy is een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering, financiering en vooral de exploitatie van zonnestroominstallaties, nationaal als internationaal en gericht op met name grote zakelijke klanten op daken, op de grond of op parkeerterreinen.
Met haar gedreven team heeft Zonel inmiddels ruime ervaring in het realiseren van grote en bijzondere zonnestroomprojecten. Zonel Energy is in het bezit van het zonnekeurcertificaat, is als bedrijf onlangs VCA- gecertificeerd en twee locaties te weten Bosch en Duin en Heerenveen.

Onze zonnepaneel projecten worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden zodat ze optimaal blijven functioneren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een

servicemonteur PV installaties

die zelfstandig zonnepaneel installaties kan onderhouden, aanpassen, repareren, storingen en inspecteren op onze projecten verspreid over heel Nederland. Je inspecteert de installaties,  stelt de diagnose van de storing en verhelpt deze zelfstandig. Uiteraard stemt je de werkzaamheden af met de klant. Wij zijn op zoek naar een ervaren servicemonteur die het als een uitdaging om elke storing of inspectie tot een goed einde te brengen.

Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl