Werken bij Zonel

Vacature Calculator

Wat ga je doen als zelfstandig calculator Zonnestroom installaties? 

Als zelfstandig calculator bij Zonel Energy Systems  ben je verantwoordelijk voor het calculeren van de reële kostprijs van onze mooie zonnestroom projecten. Dit is veel meer dan alleen de juiste prijs of een goede inschatting van de bouwduur; het gaat om vertrouwen dat onze opdrachtgevers samen met ons komen tot de best passende oplossing voor hun project. We geloven in langdurige relaties omdat dat er voor gaat zorgen dat je met elkaar tot mooie opgeleverde projecten kunt komen. 

In overleg met de bedrijfsleider maak je voor ieder project vooraf afspraken; Met welke partijen gaan we aan de slag? Is er een bestek voor het project beschikbaar dan maak je de analyse op de verschillende risicoposten. Wanneer je onduidelijkheden in het programma van eisen hebt gevonden, formuleer je de vragen zodat deze op het daarvoor geschikte moment gesteld kunnen worden. 
Is die keuze eenmaal gemaakt  dan stel  jij voor de offerte op. Je actualiseert het overzicht van de offertes .
Zijn er andere of goedkopere oplossingen voor de opgegeven uitgangspunten? Dan beoordeel je de mogelijke verschillende varianten. 
Je rekent de wijzigingen door en de directe kostenbegroting en stemt deze op elkaar af.

Over Zonel

Zonel Energy is te omschrijven als een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, financiering, installatie en realisatie van zonnestroominstallaties, nationaal als internationaal gericht op met name grote zakelijke klanten. Zonel Energy is trotse bezitter van het zonnekeurcertificaat en lid van Uneto-VNI. We hebben mooie ambities en een mooie klantportefeuille. Het liefst vertellen we je zelf alles over onze ambities en plannen. 

Wat biedt Zonel jou? 

Je komt te werken in een sterk en dynamisch team waar ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd. Collegialiteit staat bij ons centraal en dit zie je niet alleen terug tijdens je werk maar ook daarbuiten. Je krijgt vrijheid in je ontwikkeling en creëert je eigen loopbaan. We bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Wat verwacht Zonel van jou? 

Met mbo werk- en denkniveau en tenminste 2 jaar werkervaring als bijvoorbeeld calculator of werkvoorbereider. Binnen de installatietechniek  ben je geen starter meer. Je beschikt over goede kennis van calculatiemethodieken en –systemen en kennis van NEN 1010 en NEN 3140 is een pré. Uiteraard beschik je over kennis van diverse zonnestroomsystemen en toepassingen binnen de installatietechnieken. 
En je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: Klantgericht - Pro actief- Duurzame relaties – Humor- Inventief - Innovatief - Samenwerken.

Meer weten? 

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Liesbeth van der Wal op telefoonnummer 085-5363615 of per mail op officemanagement@zonel.nl 

Zonel Energy

Zonel Energy is een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering, financiering en vooral de exploitatie van zonnestroominstallaties en richt zich met name op grote (inter-) nationale zakelijke klanten.

De ondernemer die kiest voor Zonel Energy kiest voor rendement, gemak en duurzaamheid en ervaart optimale service en kwaliteit.

Wij verzorgen alles voor de klant; we komen met advies, maken plannen, weten hoe het zit met subsidies, regelen de financiering en zorgen dat alles goed op z’n plek komt en blijft presteren.

Wil jij bijdrage leveren aan een mooie ambitieuze organisatie en ben jij in het bezit van een gezonde dosis humor, gedrevenheid, ondernemerschap en interesse in innovatie en techniek?

Neem dan gerust contact met mij op, ik vertel je graag meer over je mogelijkheden.

Met zonnige groet, Liesbeth van der Wal

(085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

 

Liesbeth van der Wal,  HRM-manager Zonel Energy

Liesbeth van der Wal,  HRM-manager Zonel Energy