Werken bij Zonel

Vacature Zonel Energy

Zonel Energy is een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering, financiering en vooral de exploitatie van zonnestroominstallaties, nationaal als internationaal en gericht op met name grote zakelijke klanten op daken, op de grond of op parkeerterreinen.
Met haar gedreven team heeft Zonel inmiddels ruime ervaring in het realiseren van grote en bijzondere zonnestroomprojecten. Zonel Energy is in het bezit van het zonnekeurcertificaat, is als bedrijf onlangs VCA- gecertificeerd en twee locaties te weten Bosch en Duin en Heerenveen.

 

Door aanhoudende groei, verwelkomen wij graag een fijne collega die als

projectleider

deze uiteenlopende en spraakmakende zonnestroomprojecten verspreid over Nederland gaat begeleiden. Als projectleider begeleidt je de totale uitvoering van de zonnestroomprojecten van aanleg tot en met de oplevering. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van het project op het gebied van tijd, kwaliteit, budget en veiligheid en werkt volgens het kwaliteitshandboek van Zonel.

Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

 

Onze zonnepaneel projecten worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden zodat ze optimaal blijven functioneren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een

servicemonteur PV installaties

die zelfstandig zonnepaneel installaties kan onderhouden, aanpassen, repareren, storingen en inspecteren op onze projecten verspreid over heel Nederland. Je inspecteert de installaties,  stelt de diagnose van de storing en verhelpt deze zelfstandig. Uiteraard stemt je de werkzaamheden af met de klant. Wij zijn op zoek naar een ervaren servicemonteur die het als een uitdaging om elke storing of inspectie tot een goed einde te brengen.

Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl

 

De realisatie van onze zonnestroom projecten wordt georganiseerd en geëngineerd door onze afdeling werkvoorbereiding in Heerenveen. Ter uitbreiding verwelkomen wij graag een

werkvoorbereider

die zelfstandig de planning van de verkregen opdrachten en de voortgang van de projecten faciliteert.

Meer weten? Klik hier voor de functieomschrijving. Bel  (085) 53 63 615 of officemanagement@zonel.nl