Flexibele zonne energie systemen Duurzaam, Innovatief en rendabel

Zonel plaatst zonnepanelen Thialf

 Bekijk hoe Zonel de zonnepanelen op het dak van het nieuwe Thialf plaatst..  >>>

Business-channel On Water

 Bekijk hier de promo voor Zonel bij Business Channel on Water...  >>>

Zonel Energy Systems

De wereld verkeert in een systeemcrisis. Behalve een economische crisis is er sprake van een massieve ... >>>

Zonel ontzorgt op maat

  1. Advies
  2. Levering
  3. Plaatsing
  4. Onderhoud

Calculator

Benieuwd hoeveel Zonel zonnepanelen u kunnen besparen? Bekijk de calculator en reken het uit!

Zonel ontzorgt

Zonel Energy Systems levert en installeert een zeer breed pakket van hoogwaardige zonnepanelen en omvormers. Doordat niet elk dak gelijk is hebben wij een keuze voor standaard poly- en multikristallijn zonnepanelen (inclusief fraaie all-black panelen) tot zeer lichtgewicht flexibele zonnepanelen voor de lichtere dakconstructies.

Kwaliteitsstandaarden zijn voor ons  zeer belangrijk voor de verkoop, installatie en aanschaf van zonne-energiesystemen. Uiteindelijk bedraagt de geschatte levensduur van een installatie aanzienlijk meer dan 25 jaar en wordt de energieproductie van zonnepanelen voor geruime tijd door de fabrikant gegarandeerd. Veelal tot ruim 80% van het oorspronkelijke nominale vermogen van de panelen. Al onze zonnepanelen voldoen aan alle benodigde normen zoals TUV, VDE, MCS, ammoniakbestendig, beschermd tegen zilte lucht, wind- en sneeuwlast, etc. Verder worden de arbeidsomstandigheden bij fabrikanten en toeleveranciers zo zorgvuldig mogelijk gecontroleerd.

Aan de buitenkant zijn alle zonnepanelen nagenoeg gelijk. Uiteraard zijn er verschillen, maar visueel is niet vast te stellen hoe een zonnepaneel in de praktijk zal functioneren, terwijl de jaarlijkse output in kWh van uw zonnestroom systeem uiteindelijk het rendement bepaalt. Bij Zonel krijgt u altijd een maximaal rendement uit uw zonnepanelen door onze kwaliteitskeuzes in het assortiment, gecertificeerde installatie en nazorg. 

Copyright © 2014 Zonel BV. Alle rechten voorbehouden.